Advent

Idag är det första advent!
 
Det är fortfarande väldigt ovintrigt ute även om det varit lite kyligt idag. Ingen frost att tala om dock.
 
Igår var jag och Fredrik ute i skogen och plockade lite mossa till adventspyntandet och idag har vi fixat lite här hemma för att komma i stämning.
 
 
Gårdagens fynd. Mossa kottar och barr.
 
 
Inomhus ser halva lägenheten ut som ett bombnedslag medan den andra halvan är adventsfin (pyntandet får fortsätta imorgon). Men på trappen är allt klart. På dörren hängde jag en favorit i repris när jag helt enkelt återanvände förra årets dörrdekoration. Det kan vara väldigt smidigt att gör kransar som inte innehåller något enda levande material ibland.
 
Intill dörren har krukan med växter bytt från höstskepnad till vinterskrud. Pepparfrukterna och pumpan hade tagit skada av att det faktiskt varit frost några mornar så de åkte i soporna medan gräset och plättarna i luften fick vara kvar. Jag hoppas att gräset överlever vintern och kan planteras ut på kolonilotten till sommaren. Plättarna får vara med så länge de är snygga men kommer nog stryka med när vintern kommer på riktigt.
 
 
 
 
Jag hoppas att ni har en riktigt mysig första advent.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Så fint å vilken fin lyckta! :)

Svar: Tack! Lyktan är ett sopfynd. Shhhh, säg inget till någon ;)
Pyssel & Papp

2014-11-30 @ 20:48:28
Postat av: Lisa

Ska inte säga nått men jag tror det kallas för återvinning och inte sopfynd ;)
Hittar du en till så är jag intresserad ;)

2014-12-03 @ 11:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.