Tidig vår på kollonilotten

Vi har haft riktigt soligt och härligt väder i några dagar nu. Helgen som gick tillbringade jag och sambon på lotten och jag har även varit där nu i veckan. Det är skönt att få komma igång och greja lite i trädgården även om det mesta får vänta än så länge.
 
Men jag har klippt vår lilla salixhäck. Vårt eukalyptusvide, Salix integra 'Hakuro Nishiki' fick sig också en omgång med sekatören. En rejäl omgång. Både häcken och det lilla trädet (eukalyptusvidet) ser lite mesiga ut just nu, men jag tror att de kommer bli superfina igen när de spricker ut.
 
Glad jag och hårt klippt pilhäck. Samt ett ännu inte klippt eukalyptusvide.
 
 
I kökslandet har det också hänt grejer. Men inte på växtfronten förstås, det är det alldeles för tidigt för. Men vi har mätt upp gångar och bäddar så nu ser man hur det kommer se ut! Kanske inte supersnyggt än så länge men på rätt väg.
 
Massa snören hit och dit och vips så har kökslandet fått sin form.
 
Vi har blomande krokus på lotten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh! NU är det verkligen vår! :)

Svar: Ja det är härligt.
Pyssel & Papp

2014-03-14 @ 13:01:34
Postat av: Daniel Grankvist

Det kommer att bli toppenfint!

Svar: Tack Daniel. Det kliar i fingrarna att få komma igång.
Jag har tänkt försöka mig på like kålodling, så jag kommer nog höra av mig när problemen hopar sig ;). Du och Linnea är kålexperterna jag kommer ta hjälp av . (Ni blev alldeles nyss utsedda till detta enbart av mig och löst baserat på att ni höll till i kållandet på Johannesberg sommaren 2010 :) )
Pyssel & Papp

2014-03-17 @ 21:26:28
URL: http://danielgrankvist.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.