Vad hände med majsen?

Ja, vad hände egentligen?
Ena dagen var majsen fin fin, nästa dag lite ledsen och några dagar senare död. Vad gjorde jag för fel? Jag har ingen aning. Är det någon som vet? Detta är första gången jag försöker odla majs och det går ju sådär. Tar gärna emot tips idéer och förslag.
 
Det var ett par plantor som visade tecken på att de inte mådde bra redan innan jag satte i pinnar och tape så det borde inte ha med växtstöden att göra. Hmmm....
 
Ja ja. Jag trycker ner nya majskorn i krukorna och hoppas på att det hinner bli nya (och bättre) plantor i tid. I tid för att hinna växa sig stora och mogna innan det blir höst.
 
Alla plantor vissnar och dör.
 
Spökena är fortfarande glada i alla fall.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Å nej!! Vad hände? Säg inte att det va spökena som skrämde ihjäl dom, spökena såg ju så snälla ut! Tycker Fredrik om majs? Annars kan han ha gjort nått fuffens.... ;)

Svar: Jag vet inte. Fredrik gillar i och för sig inte majs men han lovar att han inte gjort något med de små plantorna :). Men jag har sått nya nu, håll tummarna.
Pyssel & Papp

2014-05-14 @ 08:21:04
Postat av: Lisa

Mhhhmmmm! Jag skulle hålla ett extra öga på honom om jag va du ;) Jag håller tummarna :)

2014-05-15 @ 09:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.