Akut uppbindning av majs

Det har hänt massor på lotten men inget av det har hamnat här. Trädgårdssäsongen har liksom börjat utan bloggen. Det blev sommarvarmt tidigt i år, väldigt tidigt och jag rycktes med och ville göra allt direkt. Sen blev det kallt igen och jag blev orolig att jag varit allt för entusiastisk, att de små fröna och skotten skulle frysa bort på nätterna. Men det mesta har klarat sig.
 
Vi har varit på lotten massor och haft riktigt fina dagar. Vi har fått mycket gjort och vi har ätit och fikat i solen. Men jag har varit dålig på att ha med kameran. Synd. Det är roligt att försöka fånga vad som händer på bild. Jag ska bli bättre på det men än har jag inga bilder från lotten att visa.
 
Istället visar jag upp majsen som står innanför sovrumsfönstret och växer till sig. Jag var tvungen att binda upp plantorna igår. Akut. Ingen tid att handla blomsterpinnar och passande tråd eller små ringar. Jag improviserade istället och band upp med grillpinnarna från köksskåpet och söt tape från pyssellådan. Fungerar hur bra som helst och var väldigt enkelt att få på plats, rekommenderas.
 
 
 
Majs med fin fint stöd.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tur att du är så fiffig! :) Å sött blev det ju också nu ;)

2014-05-10 @ 14:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.