Pepparkaksförväntningar

 
Måndag morgon och jag har gjort pepparkaksdeg. Nu ligger den i kylen och jag måste vänta till ikväll innan jag kan baka ut den och ta reda på om den blev bra. Det är ett nytt recept jag testar så det ska bli spännande.
 
2012 gjorde jag pepparkakor från egen deg och de blev jättebra! 2013 använde jag mig av samma recept som året innan men då blev alla pepparkakor helt misslyckade trots att jag gjorde flera försök. Konstigt. I år valde jag ett nytt recept så nu håller jag tummarna för ett lyckat resultat.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Så spännande, hoppas dom blir bra! :)

Svar: Tyvärr blev de inte alls bra denna gången. Får se om jag orkar ge mig på ett till försök innan jul.
Pyssel & Papp

2014-12-01 @ 16:51:21
Postat av: Anna

Gott! Hade också tänkt göra egna, men har nu pepparkaksförbud då liten blir så skrikig när jag äter sådana. Får bli desto fler nästa år..

Svar: Tyvärr blev det inget bra resultat. Jakten på ett bra recept fortsätter. Bäst att låta liten få som hon vill i det läget :) och pepparkakor är faktiskt gott på sommaren också så du måste inte vänta ända till nästa jul om du inte vill :)
Pyssel & Papp

2014-12-04 @ 19:20:36
URL: http://gronanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.