Röda och gula betor

Idag har vi grejat i köket hela dagen, Fredrik och jag. Bland annat har vi lagt in våra betor. Både röda och gula som vi odlat på kolonilotten.
 
Än har vi inte smakat dem, de måste ju stå till sig innan de smakar som de ska, men de ser bra ut i alla fall. Speciellt de gula! Dem gillar jag extra mycket för de har en sån snygg gul färg, riktigt varm. De kommer bli grymt snygga på tallriken!
 
Jag hoppas de kommer smaka lika gott som de ser ut att göra.
 
Vi skördar mycket på lotten nu men tyvärr har jag inte haft med mig kameran så mycket. Men sommaren har ju varit kanon för odling; så länge man har haft möjlighet att vattna.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt är det! Hur har du gjort inläggningen?

Svar: Hej Anna!ursäkta att svaret kommer så sent. Vi googlade fram ett recept på lagen men jag tycker inte att den blev 100% god så jag delar inte med mig av receptet. Nästa år ska jag fråga mormor, hon kan ju det här med rödbetsinläggningar.
Pyssel & Papp

2014-08-19 @ 21:02:17
URL: http://gronanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.