Pilinformation

Hej, nu är jag här och skriver lite igen.
Jag vill bara göra dig uppmärksam på den gröna pilen som dyker upp i det nedre högra hörnet här på bloggen så fort du rullar lite neråt på sidan.
 
Klickar du på den pilen kommer du tillbaks till toppen av sidan utan en massa scrollande eller klickande. Jag tyckte att det kunde vara bra att ha en sådan eftersom inlägg med många bilder har en tendens att bli väldigt lååånga.
 
Hoppas att den kommer till användning! (och missa nu inte det nya inlägget om morgonrockar.)
 
 
Såhär ser pilen ut.
Den dyker inte upp förän du rullat nedåt på sidan.
Klicka på den och du kommer tillbaks till toppen.

Uppiggande morgonrockar

Jag gick runt på stan och kikade i affärer en sommardag. På H&M hade de extrapris på ett ställ där de knött ihop massvis med vita morgonrockar. Inte så inspirerande.
 
Jag är inget fan av helvitt  så när är jag tittade på stället med alla rockarna kom jag genast att tänka på textilfärg. Jag plockade fram en av rockarna och letade upp lappen med "innehållsförteckningen" på. 100% linne, perfekt. En av rockarna fick följa med mig hem.
 
 
 
 
När jag delade min idé om att färga om plagget med Mamma och Syster gillade de den så mycket att det köptes in två morgonrockar till. Nu hade vi varsin vit morgonrock som var på väg att bli något annat. Vi köpte färg, och eftersom vi har varsin favoritfärg samsades vi inte. Tvättmaskinen fick jobba lite och efter några rundor hade vi varsin personligt färganpassad morgonrock att mysa runt i.
 
 
Mamma, Syster och jag i våra favoritfärger.
 
I min familj är vi mer för färgglatt än för vitt.
 
Vilken färg hade du valt på din morgonrock?
 

Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.


RSS 2.0