En liten höstkorg

Naturfynden som jag skrev om i förra veckan fick bland annat förgylla cafégruppen som vi har intill ytterdörren. Några av bären, tillsammans med en prydnadspumpa blev en fin dekoration på bordet.
 
 
Vill du göra ett liknande arrangemang tycker jag att du ska göra det. Det är väldigt enkelt.
 
Ta en liten korg eller fruka, min korg innehöll en liten julgrupp förra året.
Fyll upp korgen med t.ex. oasis, lecakulor eller något liknande. "Fyllnadsmaterialet" ska inte synas, fyll bara till någon centimeter under korgkanten.
Sedan är det bara att toppa det hela med fina bär och en prydnadspumpa. Jag har inte fäst materialet på något sätt utan bara laggt det uppe på.
 
Ett snabbfixat arrangemang som klarar sig bra utomhus en bra bit in på hösten. Det kan naturligtvis pryda ett bord inomhus också men då får man räkna med att bären torkar till och blir skrynkliga ganska snabbt.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh så fint! :D

Svar: tackar
Pyssel & Papp

2013-10-09 @ 07:30:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.