Gladcollage

Jag har åkt på en förkylning och känner mig lite krasslig. För att muntra upp mig själv så började jag kolla lite extra noga efter "gladsaker". Jag hittade lätt flera grejer, både "live" och på bilder i kamera och mobil.
 
Det här blir jag glad av just nu.
 
De väldigt fina golfbollarna från minigolfpremiären, grillad mat med goda tillbehör, mina nya gröna (såklart) skor, mitt glatt solgula servettställ från Ikea....
 
.... och fint väder att slappa i!
 
Jag inser nu när jag lägger upp bilderna att alla är färgglada; jag blir glad av färg! Jag hoppas bilderna kan glädja er också.
 
Vad blir ni glada av?
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Daniel

Krya på dig!

Jag blir glad av vårsolen just nu.

Kram!

Svar: Tack, Daniel. Jag har kryat på mig nu men snörvlar istället av alla björkar som slår ut. Men det går väl över snart.
Vårsolen är alltid en glädjespridare, det är bara att njuta!

kram kram
Pyssel & Papp

2013-05-15 @ 22:46:08
URL: http://danielgrankvist.blogspot.se
Postat av: Lisa

Nämen vad jag ser mesig ut jämte dig som är barfota ;)

Svar: Jag tycker att det blev ett härligt kort trots att jag inte såg så mycket på skärmen när jag tog det (eftersom det var så ljust runt omkring)
Pyssel & Papp

2013-05-17 @ 09:01:29
Postat av: Sabina

Jag tycker om att le mot dem jag möter och blir glad när någon ler tillbaka :-)

Svar: Ja det är trevligt med leenden, både att ge och att få. Hoppas att du får många tillbaka när du sprider glädje bland dem du möter.
Pyssel & Papp

2013-05-21 @ 13:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.