Barnkammarstädning

Idag har jag inte varit på lotten utan hemma hos min mor och far och tagit hand om ett projekt som jag har skjutit på aldeles för länge.
 
Under lönnen har jag en "barnkammare" för växter. I denna barnkammare står krukor med hemmasådda perenner. Vissa sticker upp och visar sig medan andra lyser med sin frånvaro.
 
Idag tog jag äntligen tag i att städa bort sådant som stått aldeles för länge utan att gro och att skola upp sådant som grott och växt till sig.
 
"Barnkammaren" står i utkanten av trädgården. Här får sådder och sticklingar växa till sig.
 
Att placera barnkammaren under ett träd har både för och nackdelar. Trädet skyddar sådderna från brännande sol men det skräpar också ner en del. Och sår sina egna frön i mina krukor.
 
 
Omskolning pågår. Kolla in vad stor bolltisteln blivit trots att den står i en pytteliten kruka.
 
 
Efter en halv dags fixande är det nu fint i barnkammaren. Ordning och reda. Tyvärr blev det ingen efterbild eftersom regnet vräkte ner och åskan mullrade. Men fint är det!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hurra! Jag syns i bakgrunden på första bilden, alltså bildbevis på att jag varit å hjälpt till i trädgården. :)

Svar: Javisst, min trädgårdsassistent. Du får ansvaret för biten där jämte trappan nu. Hoppas det går att laga baljan.
Pyssel & Papp

2013-06-17 @ 13:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.