Altanen

Projektet med den nya perennrabatten har stannat av lite (läs det har inte hänt någonting efter grävningen).
 
Tanken från början var ganska smart. Det var väldigt torrt när vi hade grävt färdigt i gräsmattan men det var regn på väg enligt vädermänniskorna på TV. Därför tänkte jag att det var bättre att vänta med att gräva upp och flytta perennerna till efter regnet. Då hade ju marken varit fuktig och luften antagligen ganska sval. Alltså perfekt för uppgrävning, flyttning och omplantering av perenner.
 
Men regnvädret måste ha tagit en annan väg för det kom aldrig något regn här och det har det fortfarande inte gjort. Men nu får jag nog ta oss i kragarna och se till att det vi påbörjat blir klart. Det är fortfarande torrt, kanske ännu torrare men jag har hämtat hit min vattenspridare så nu kan vi fixa eget "regn".
 
 
En arbetande vattenspridare. Ni som följer mig på Instagram vet att jag tycker det är en bra antistressmetod att följa en sådan :).
 
 
Något som däremot har hänt på lotten är att vi fått en altan utanför stugan. Sambon och kompisen har fixat och trixat. Nu är golvet klart, så när som på lite fix och såsmåning om ska vi fixa lite "väggar" och ett trappsteg. Men vi har inte riktigt kommit överens om hur vi vill ha det ännu så först ska vi "sitta in oss" och känna efter.
 
Killarna fäster den sista regeln.
 
Trallen kommer på plats.
 
Golvet är klart!
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tjusig :) Rena rama dansgolvet!

Svar: Ja visst, du får komma och provdansa någon dag :)
Pyssel & Papp

2013-07-27 @ 15:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.