Drömmar om vår och vinster

Idag blir det ett snabbinlägg eftersom energin är låg såhär på morgonkvisten och för att jag har fullt upp med annat resten av dagen.

När jag köpte pärlhyacinter till vårhälsningen var det "tag tre pris" på de små lökarna. Bara två av dem gick åt till hälsningen så den sista behöll jag själv. De gula tulpanerna som jag hade i glasskålen på köksbordet hade förstås gett upp nu så där behövdes något nytt. Det fick bli en pärlhyacint och lite sten.
 
 
Jag gillar verkligen lärkkvistarna så de fick ligga kvar.
 
Nu väntar jag på att de ska börja blomma och sitter här och drömmer om vår och solsken. Det är verkligen varannan dags väder nu. Igår kändes våren nära (som jag skrev på instagram; där heter jag pysselochpapp) men idag ligger det snö ute nu igen.
 
Något annat som jag drömmer om är den här fina bokgömmarn som Blomsterdesign i Landskrona lottar ut på sin fina blogg...
 
 
...och denna inspirerande bok som man kan vinna hos Pysselfarmor.
 
Jag tänker ta ett par lotterhos var och en och hoppas på att det är min tur att vinna, håller tummarna.
 
Ha en riktigt härlig onsdag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Håller tummarna för dig!

Svar: Bra, det kan nog behövas :)
Pyssel & Papp

2013-02-06 @ 10:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.