Adventspyssel

Adventspyntandet pågår fortfarande här hemma hos oss. Det går långsamt men jag blir rätt nöjd med resultatet. Förhoppningsvis är jag klar innan fjärde advent ;)
 
Här är ett par av pynten som jag fixat. Amaryllisen står i en glasvas med "isbitar" av glas och färgad ull. Isbitarna i botten ligger där för att det ska gå att hälla lite vatten i vasen utan att löken står i det och ruttnar (rötterna ska vara i vattnet). Ullen är bara där för att vara fin.
 
I den vita krukan samsas tre hyacinter, en miniamaryllis och en jättekotte. För att få lite färg på det hela pillade jag dit några röda "fuskbär".
 
Nu är det bara att vänta tills det börjar blomma. Vänta och fortsätta adventspynta :) Näst på tur står dörrkrans och fint på trappan. Det kan nog händ att det kommer upp någon bild på det med.
 
Amaryllis i färgad ull.
 
 
Hyacinter, amarylis och en kotte blir en fin liten grupp.
 
 
Har ni adventspyntat färdigt? Går ni all in eller pyntar ni bara lite?
Eller kanske inte alls?
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.