Allers trädgård julspecial

Jag har köppt mig ett exemplar av Allers trädgårds julspecial. Jag tycker det är så mysigt med jultidningar. Fulla av inspiration och advents- och julstämning.
 
Allers trädgård brukar ha väldigt trevliga julmagasin och jag blev inte besviken trots att jag har ganska höga förväntningar på just deras julnummer. Tidningen var fylld av härliga pyssel och tips!

 
Några sidor ur tidningen. Den innehöll så mycket fint!
 
I år innehöll tidningen bland annat bilder på flera snygga dörrkransar med beskrivningar till hur man gör dem. Nu är jag ännu mer inspirerad att göra en snygg krans till ytterdörren. Men det fanns massa annat också. Blomsterarrangemang, tips på hur man gör det riktigt fint på förstukvisten och mycket mer.
 
Jag längtar till jul. Ännu mer längtar jag till advent och längtan har ökat avsevärt nu när jag tittat igenom tidningen. Vill bara pyssla, pynta och "mysa till" hemmet nu genast.
 
 
Längtar ni till advent?
Har ni köpt några mysiga julmagasin?
 
Hoppas ni har en bra "lillördag"
 
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.