Grillsöndag med familjemys

Idag var vi uppe rätt tidigt, tidigare än vi trodde i alla fall. Jag vände på två siffror och trodde klockan var 08.50 när den var 08.05. Hoppsan.
Hallonsmoothie till frukost med Pernilla och Fredrik. Underbart väder ute. Pernilla åkte hem på förmiddagen, tack för en trevlig helg, och jag och Fredrik slappade till klockan ett. Sen lämnade vi stan tillsammans med Martin för att åka och grilla korv.

Första stoppet blev hos Fredriks föräldrar för att hämta ved. Där blev det kaffe och kaka och en trevlig stund i köket + rundvandring och kolla hur de bor. Jag hade aldrig varit där innan.
När vi plockat på oss veden åkte vi vidare. Martin hade gett förslag på en grillplats nära sjön Fävern som vi valde att åka till. Och sicken grillplats!
Fantastisk utsikt i eftermiddagssolen. Vi parkerade bilen hos Martins bror och knackade på för att säga hej. De hade just ätit men följde med oss till grillplatsen för att dricka kaffe. Mycket trevliga människor.Killarna på väg mot grillplatsen


Utsikten från våran fantastiska grillplats


Fredrik fixar elden


En härlig söndagssysselsättning


Kooooorv!


Fina tallbarr

Innan grillningen träffade vi delar av Fredriks familj. Under grillningen träffade vi en bit av Martins familj. Så efter grillningen åkte vi till Istorp och hälsade på mamma och pappa. Vi spädde på de härliga vårkänslorna med lite snödroppar och jag bytte packning för imorgon åker jag till Mariestad igen.Snödroppar i Istorp

Duschdekorering

Igår var vi på Ikea. Jag köpte så kallad väggdekor och piffade till duschkabinen med lite gröna blad. Det tog sin lilla tid innan allt kom upp. Men jag tycker att det blev bra. Ett enkelt och billigt sätt att förnya.


Dushen blev fin med lite bambudekoration


och kolibri!

Fredag!

 
Klockan är nio. Jag käkar frukost - del 2, har redan promenerat OCH varit på Coop och handlat lite till lunchen. Känns bra. Jag gick via havet idag med, det är en härlig runda. Idag var stranden isfri förutom på ett ställe där isen varit jättetjock, det var skönt att gå på sanden igen.

 

Isen svävar över vattnet i en av rännilarna till havet.

 


Soluppgång på stranden


Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.


RSS 2.0