Adventshyacinter

Vad roligt att det är flera som varit inne här på Pyssel & Papp och tittat på sistone. Tråkigt att jag inte lagt ut inlägg de senaste dagarna nu då. Men jag har inte hunnit. Ni vet väl att ni kan följa mig på Bloglovin (klicka på Bloglovin-knappen som ligger i menyn till höger) så har ni alltid koll på när det kommit ett nytt inlägg.
 
Det har inte pysslats särskilt mycket här hemma dessa dagar. Förutom att jag pysslat om min kära sambo som varit lite krasslig :).
 
Men idag vill jag visa vad vi har på köksbordet nu. Cyklamen har åkt ut och istället pryds bordet av fyra hyacinter på rad.
 
Väldoft och julstämning i kruka.
 
Jag försökte välja ut hyacinter som verkade vara lika kraftiga och trodde att de skulle växa jämt och fint. Som ni ser gick det sådär. Jag börjar nog tappa min floristiska fingertoppskänsla :). Nu påminner planteringen mig om en adventsljusstake. Jag är nöjd ändå.
 
Jag har bara ställt ner hyacinterna med plastkruka och allt i den vita plåtkrukan. Sedan täckte jag med mossa och pyntade med ett gäng egentillverkade apelsinskalsstjärnor. Enkelt och juligt. Jag tror att jag ska strö på lite fusksnö också. Nu har det ju blivit vitt och kallt ute även här på västkusten så det skulle passa fint.
 
Tack för att Du tittade in!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Daniel

Tjusigt! Apelsinstjärnor ska jag komma ihåg. Vi ska snart pynta själva.

Svar: Tack. Ja, de är fina och enkla att göra. Alltså ett perfekt pyssel :)
//Pyssel & Papp

2012-12-06 @ 19:38:10
URL: http://danielgrankvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till Pyssel & Papp! Vad roligt att Du tittar in. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet innan du går och välkommen tillbaka.

Om mig & bloggen

Min profilbild

Pyssel & Papp

Jag är en glutenintolerant floristträdgårdsmästare som gillar färg och form, hantverk, DIY och fika. Den här bloggen handlar om vad jag pysslar med. Det kan vara lite utav varje, på sommaren har det ofta med trädgård att göra.